Szállítás

 

Megrendeléseit a DPD futárszolgálat segítségével küldjük el. Minden csomagunkat "pufis" borítékban, a nagyobb méretűeket pedig jól kibélelt dobozokban indítjuk útjára, ezzel biztosítva az áruk épségben való megérkezését.

Amennyiben még délelőtt feladja a megrendelését úgy aznap átadjuk a csomagot a futárnak. Jellemzően a csomag átadását követő 24 órán belül kiszállításra kerül a csomag, amennyiben az általa választott termékek raktáron vannak. (A raktárkészlet állapotáról a termék végoldal alján talál információt)

A DPD minden csomag felvételét követően küld egy interaktív emailt a címzettnek, ahol megtalálja a Tracking számot, aminek segítségével nyomon tudja követni a csomag tartózkodását, valamint az emailben lehetősége van változtatni a kiszállítási címen illetve a kiszállítás időpontján is.

Jelenleg 4 féle szállítási - fizetési mód közül választhat az oldalon:

    1. Futár - Utánvét: Darabszámtól, mérettől függetlenül az utánvétes kiszállításunk díja 1.500 Ft, mely tartalmazza a csomagolás költségét is.

    2. Futár - Előre utalás: Kérünk, hogy előre utalásnál a  10700581-67647277-51100005 számlaszámra utalja a végösszeget, a megjegyzésbe írdja meg a rendelési számát, amit emilben küldtünk el. Amint megkaptuk az összeget, azonnal küldjük a csomagod!

    3. Futár - PayPal fizetés: Lehetősége van PayPal-al is fizetni, ennek nagy előnye, hogy 1 precen belül le tudja rendezni a fizetést, nem kell a futárnál bajlódni a készpénzzel.

    4. Személyes átvétel: A termékek személyes átvételére is tudunk lehetőséget biztosítani üzletünkben: Budapesten a XVI. kerületben, Cziráki u. 26-32. szám alatt (A ép. Fsz. 19.). Személyesen akkor lehet jönni a megrendelésedért, ha annak státusza "Visszaigazolt" lett és erről megkapta a tájékoztató emailt.

    5. Személyes vásárlás: Lehetőség van üzletünkbe bejönni és személyesen válogatni a kínálatunkból, ebben az esetben nem kell rendelést leadni.

Személyes vásárláskor lehetőség van Bankkártyával is fizetni nálunk. Az 50.000 Ft fölötti termékek vásárlása esetén 2% tranzakciós díjat számolunk fel. (A számla végösszegétől függetlenül, a termék ára számít.)

Amennyiben bármilyen kérdése van a szállítással kapcsolatban, keressen minket az info@simplegarden.eu email címen.