Mit tartalmaz a tápoldat

Az AeroGrow tápoldat hosszú kísérletezés után készült el, hogy minden Aerogarden növény a legjobbat kapja. A tápoldatban a természetben előforduló ásványi sók találhatóak, mint a kalcium, vas, foszfor, kálium, magnézium, cink és különféle szerves vegyületek, amelyek elengedhetetlenek a növény megfelelő növekedéséhez. A tápoldatot éveken keresztül teszteltük és vizsgáltuk, az összes összetevő szabadalmaztatott.

A tápoldatot kéthetente egyszer kell hozzáadni az Aerogarden tartályában lévő vízhez. Minden csomag hátulján, -illetve hozzá mellékelve- található használati utasítás.
A hatékony növekedés érdekében azt javasoljuk, hogy minden második tápláláskor (havonta egyszer) cserélje le a vizet a tartályban.

 

Lássa el precízen növényeit

A palánták szépen fognak fejlődni, ha kéthetente egyszer adagol nekik tápoldatot, de még gyorsabb növekedést érhet el, ha a fűszernövények, saláták és virágok esetében 8 ml tápoldatot, illetve zöldségek esetében 11 ml tápoldatot ad 3,75 liter friss vízhez. A legtöbb növény egészségesebb lesz, ha gyakrabban kap pontosan kimért tápanyagot, mintha nagy mennyiségeket egyszerre adnánk!