AeroGarden - 7 ok, amiért szeretni fogja

 
 

5.  Hogyan működik az AeroGarden?

 

 

Az Aerogarden 21. századi technológiával készült, hogy mindent biztosítson az egészséges növények növekedéséhez.

Teljes spektrumú fényt sugároz, amitől a növények gyorsabban és egészségesen nőnek, nincs szükség ablakra és napfényre. A lámpa magától kapcsol ki és be, így biztosítja a növény számára a legelőnyösebb megvilágítást.

A hüvelyben lévő magok csírázásához és a növény növekedéséhez elegendő vizet és oxigént biztosít a készülék, kosz és piszok nélkül.

A tápoldat minden olyan makro- és mikrotápanyagot tartalmaz, melyre a növénynek szüksége van az egészséges növekedéshez. A tápanyagok előre ki vannak mérve, és a készülék jelez, ha a tápoldat fogytán van, így elkerülhető a növények alul-, illetve túltáplálása.

A gyökerek tökéletes levegő-, víz- és tápanyag-összetételben nővekednek. Az alkotók évekig tanulmányozták, hogy mire van szüksége a gyökereknek, ezt a szakértelmet használták fel az Aerogarden megépítésekor. Az Aerogarden jelez, ha vizet kell bele tölteni, így nem lehet a növényt alul- vagy túlöntözni.  A növény mindent megkap, ami a gyors növekedéshez és a tökéletes egészségéhez szükséges.