Tápoldat

Tápoldat

AeroGarden

Elérhetőség: Készleten

Only 2 left

3 450 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFA értékét.


Mit tartalmaz a tápoldat


Az AeroGrow tápoldat hosszú kísérletezés után készült el, hogy minden Aerogarden növény a legjobbat kapja. A tápoldatban a természetben előforduló ásványi sók találhatóak, mint a kalcium, vas, foszfor, kálium, magnézium, cink és különféle szerves vegyületek, amelyek elengedhetetlenek a növény megfelelő növekedéséhez. A tápoldatot éveken keresztül teszteltük és vizsgáltuk, az összes összetevő szabadalmaztatott.

A tápoldatot kéthetente egyszer kell hozzáadni az Aerogarden tartályában lévő vízhez. Minden csomag hátulján található használati utasítás.
A hatékony növekedés érdekében azt javasoljuk, hogy minden második tápláláskor (havonta egyszer) cserélje le a vizet a tartályban.

 

Lássa el precízen növényeit

A palánták szépen fognak fejlődni, ha kéthetente egyszer adagol nekik tápoldatot, de még gyorsabb növekedést érhet el, ha a fűszernövények, saláták és virágok esetében 8 ml tápoldatot, illetve zöldségek esetében 11 ml tápoldatot ad 3,75 liter friss vízhez. A legtöbb növény egészségesebb lesz, ha gyakrabban kap pontosan kimért tápanyagot, mintha nagy mennyiségeket egyszerre adnánk!

  • 88 ml
aerogarden, kiegészítő, tápoldat, folyékony

Írja meg a véleményét

Ön most ezt nézi: Tápoldat

Az alábbi termék(ek) is érdekelhetik

Kérdésed van?

A kérdések moderálás után kerülnek csak ki a weboldalra.

Nincs megjelníthető kérdés. Legyél az első aki kérdez!