AeroGarden 7 - ínyenc fűszernövényekkel

AeroGarden 7 készülék - fekete

AeroGarden
Válasszon hozzá egy INGYENES magkészletet!
Készülék - fekete   +39 900 Ft
Zöldsaláta válogatás   +0 Ft

Elérhetőség: Készleten

0 Ft

Az ár tartalmazza az ÁFA értékét.

Termesszen otthonában friss, finom fűszernövényeket, paradicsomot, zöld salátát vagy bármi mást, amit csak szeretne.

Az Aerogarden 7 a világ első és legjobb konyhakertje.
A növények vízben fejlődnek, tápoldat és oxigén segítségével. Olyan egyszerű, hogy bárki képes megcsinálni!

Az AeroGarden 7 a klasszikusan elegáns megjelenést ötvözi a XXI. század modern technológiájával. Ennek köszönhetően bármilyen stílusú konyhának – legyen az tradicionális vagy akár ultramodern – a díszére válik.
Segítségével egész évben lenyűgöző növényeket termeszthet otthonában, ráadásul ehhez mindössze a bekapcsoló gombot kell megnyomnia.

Az Aerogarden 7 mindent tartalmaz, amire a növénynek szüksége van: magokat, lámpát és tápoldatot. A rendszer működése tökéletesen tiszta, nincs kosz, nincs piszok. Csak vizet kell adagolnunk hozzá, és máris figyelemmel kísérhetjük, ahogyan növényeink fejlődésnek indulnak.
A rendszer teljesen automatikus
 – használata tökéletesen egyszerű
Az Aerogarden 7 jelzi, ha a víz vagy a tápanyag fogytán van, és utántöltés szükséges. Lámpái automatikusan kapcsolnak fel és le, ezzel helyettesítve a természetes napfényt.
Mindössze a magokat kell elültetnie, többit bízza a rendszerre!

A rendszer széleskörű magválasztékkal rendelkezik – fűszernövények, saláták, zöldségek, virágok – így lehet akár saját konyhakertje vagy virágágyása. A készletek mindent tartalmaznak, amire csak szükség lehet a növények életciklusa során.

Külön elérhető magkészletek az Aerogarden 7-hez:
Koktélparadicsom, Zöldsaláta válogatás, Bazsalikom válogatás, Ínyenc fűszernövények, Chili paprika válogatás, “Ültess bármit” készlet, Petúnia vízesés.

Magkészletek
Minden magkészlet tartalmaz egy idényre elegendő magtartó hüvelyt beültetett magokkal, tápanyagokat, valamint használati útmutatót az ültetéshez és termesztéshez.

novekedes
Az AeroGarden termelés előnyei

Az AeroGrow termékek több vitamint, antioxidánst és fitonutrienst tartalmaznak, mint más, szupermarketekben kapható növények. Több száz tanulmány mutatta ki, hogy a vitaminok, antioxidánsok és fitonutriensek jelentős százaléka már tárolás közben lebomlik, elveszik, mielőtt elérne a fogyasztóhoz. A szupermarketben kapható növényeket általában már érésük előtt leszedik, így a vitamin és antioxidáns tartalmuk nem éri el a maximumot.

egeszsegAz Aerogardenben nevelt növények fogyasztásakor biztosak lehetünk benne, hogy azok nem hordoznak semmiféle baktériumot, kórokozót, így nem vagyunk kitéve megbetegedéseknek. Nem úgy, mint sok más előre csomagolt termék esetében (pl. E coli-veszély). Különösen fontos szempont ez legyengült immunrendszer esetén. Pl. kemoterápiás kezelés vagy krónikus betegségek során nem ajánlott nyers zöldségek, saláták fogyasztása, éppen a fokozott fertőzésveszély miatt. Az Arogarden salátáit, fűszernövényeit, paradicsomát és egyéb zöldségféléit bárki nyugodtan fogyaszthatja.

Semmi sem hasonlítható ahhoz az érzéshez, amikor leszüreteljük a magunk által termesztett növényeket a saját otthonunkban! Természetesen nem mindenkinek adatik meg a lehetőség, hogy saját kertje legyen. De ha van is kertünk vagy teraszunk, még akkor is ki vagyunk szolgáltatva az időjárás viszontagságainak. Egy hidroponikus Aerogarden készülék lehet a legjobb választás, ha egész évben friss zöldséget és gyümölcsöt szeretne látni az asztalán.

Egy saját nevelésű növénynél maga döntheti el, mikor arassa le, hogy tökéletesen érett és friss zöldsége és gyümölcse legyen. Nem károsodik a növény a betakarítás, szállítás, tárolás miatt, mivel otthonában biztonságban tud növekedni egészen a felhasználásáig. Pillanatok alatt leszedheti és élvezheti saját termesztésű, friss zöldségeit és gyümölcseit, amelyekkel egész családját egészségesebbé teheti!

egeszseg

 

Összehasonlítás egy 'hagyományos' virágföldben ültetett azonos típusú növénnyel:

 

Az AeroGarden rendszer technikája:

 

Általános bemutatófilm:

 

Összeszerelés:

aerogarden, készülék, fekete, aerogarden 7, classic, konyhakert, szobai, kertészkedés

Írja meg a véleményét

Ön most ezt nézi: AeroGarden 7 készülék - fekete

Az alábbi termék(ek) is érdekelhetik

Kérdésed van?

A kérdések moderálás után kerülnek csak ki a weboldalra.

Nincs megjelníthető kérdés. Legyél az első aki kérdez!